Process Technology Overzicht Vacatures

Brusche_Process_Technology_wit

WERKEN BIJ BRUSCHE
PROCESS TECHNOLOGY

Bij Brusche Process Technology hebben we een missie; we willen met onze kennis en ervaring op het gebied van proces technologie bedrijven helpen om op een toekomstgerichte wijze het optimale uit installaties te halen.

We willen dat met onze kennis en ervaring de wereld er een beetje mooier uit komt te zien en we een duurzame wereld achterlaten voor volgende generaties. Dat klinkt best wel zwaar en gewichtig, maar het geeft ons dagelijks werk wél een extra dimensie. We doen dat werk met veel plezier in een prettige werksfeer waarbij iedereen zich gerespecteerd voelt.
Werken bij Brusche Process Technology betekent werken aan innovatieve projecten waarbij je het maximale uit je vakkennis moet halen. Je houdt daarom van uitdagingen en vindt het leuk om met collega’s van andere disciplines binnen Brusche samen te werken.
Bij Brusche Process Technology denken we aan de toekomst van deze planeet, maar zeer zeker ook aan de toekomst van onze medewerkers. We zorgen ervoor dat je kunt groeien binnen je vak door vakgerichte opleidingen aan te bieden. Daarnaast belonen we kwaliteit en inzet ook met groeimogelijkheden binnen de organisatie.

Onze actuele vacatures

Als je de uitdaging voor het realiseren van een duurzame wereld met ons aan wilt aangaan, kijk dan eens of een van onderstaande vacatures je aanspreken. We komen graag met je in gesprek dus twijfel niet als een van de vacatures je aanspreekt en neem contact met ons op.

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Brusche doet meer met je ambities
Wij zoeken een
Manager Process Engineering

WO-niveau

Full time

Almelo

Als manager process engineering signaleer en ontwikkel je nieuwe kansen in de markt op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling nieuwe product/markt combinaties en draagt zorg voor de realisatie en uitvoering van projecten die je hierin ontwikkelt.

Brusche doet meer met je ambities
Wij zoeken een
Mechanical Engineer

HBO

Full time

Almelo

Als Mechanical Engineer speel jij een centrale rol in de diverse technische projecten die Brusche Process Technology uitvoert in de industrie. Of het nu gaat om het ontwerpen en construeren van onze installatie of complete projecten, jij bent hét aanspreekpunt; van idee tot en met de oplevering van het project.

Brusche doet meer met je ambities
Wij zoeken een
Monteur Piping/ Mechanical

MBO 3/4

Full time

Almelo

Als Monteur Piping/ Mechanical ben jij werkzaam binnen de diverse technische projecten die Brusche Process Technology uitvoert in de industrie. Je werkt vanaf tekeningen en schema’s van installaties en stemt (eventuele afwijkingen) zorgvuldig af met de leidinggevende.
Je houdt je bezig met het inmeten, lassen en fitten van leidingwerk zowel RVS als Koolstofstaal.

Brusche doet meer met je ambities
Wij zoeken een
Leidinggevend monteur

MBO-E

Full time

Almelo

Als Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde draag jij bij aan een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Ben jij die innovatieve, proactieve aanpakker die communicatief ook nog eens sterk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Brusche doet meer met je ambities
Wij zoeken een
Project engineer

HBO

Full time

Almelo

Als Project Engineer Werktuigbouwkunde ben jij eindverantwoordelijke voor de diverse technische projecten die Brusche Process Technology uitvoert in de industrie. Jij bent hét aanspreekpunt; van offerte tot oplevering van het project.