Vacature Manager Process Engineering – PT

Brusche_Process_Technology_wit

WERKEN BIJ BRUSCHE
PROCESS TECHNOLOGY

Manager Process Engineering

WO-niveau

Full time

Almelo

Brusche Process Technology is een innovatieve, ambitieuze en snelgroeiende onderneming met een specialisatie in procestechniek en een sterke focus op duurzaamheid.
Brusche Process Technology in staat innovaties te vertalen van conceptueel ontwerp naar oplossingen die toepasbaar zijn in de markt. Wij ontwerpen en realiseren totaaloplossingen en beschikken over een groot (internationaal) netwerk waarin wij met diverse partijen samenwerken om business te ontwikkelen. Door onze samenwerking met Brusche automatisering zijn wij in staat een totaaloplossing te bieden, complete installaties ontworpen en gebouwd onder één dak!

Ben jij die ervaren Manager Process Engineering die ons gaat helpen verder te groeien?

Zoals gezegd; bij Brusche Process Technology zijn we ambitieus. We zoeken daarom een ervaren process engineer die gaat helpen bij de ontwikkeling en groei van onze organisatie. Als manager process engineering signaleer en ontwikkel je nieuwe kansen in de markt op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling nieuwe product/markt combinaties en draagt zorg voor de realisatie en uitvoering van projecten die je hierin ontwikkelt. Het spreekt voor zich dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen die je inzet bij de uitwisseling van kennis met diverse kennisinstituten, maar ook gebruikt voor het inspireren en coachen van collega’s. Kortom, deze vacature is dé kans voor een ondernemende process engineer die de ruimte zoekt voor het realiseren van zijn ideeën in een professionele en informele organisatie. Als je je kennis en ervaring ertoe wilt laten doen, dan is dit jouw functie!

Wie gaat ons versterken?

Voor het vervullen van de vacature zoeken we een ervaren process engineer met kennis en relevante werkervaring op WO-niveau. Je hebt daarnaast cursussen en trainingen met een gemiddelde studielast van 3 jaar gevolgd. Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Ons aanbod aan jou

Brusche Process Technology doet meer met je!

Naast een plezierige, zeer betrokken en informele werksfeer bieden wij je een job met maximale innovatie en uitdaging. Wij ontwikkelen samen! Brusche Process Technology stimuleert je het beste uit jezelf te halen en we bieden je de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Brusche doet meer met je ambities
Hebben wij je
interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager, via werken@brusche.nl
Vragen over deze vacature? Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.