Stages Brusche Process Technology

Brusche_Process_Technology_wit

STAGE BIJ BRUSCHE
PROCESS TECHNOLOGY

Bij Brusche Process Technology hebben we een missie; we willen met onze kennis en ervaring op het gebied van proces technologie bedrijven helpen om op een toekomstgerichte wijze het optimale uit installaties te halen.

Bij Brusche werken meer dan 90 vakmensen in uiteenlopende banen binnen elektrotechniek, op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. Wij zijn SBB Erkend Leerbedrijf (voorheen Kenteq). We geloven in de jeugd én hun toekomst. Dus nodigen we je uit om je aan te melden voor een stage.
Werken bij Brusche Process Technology betekent werken aan innovatieve projecten waarbij je het maximale uit je vakkennis moet halen. Je houdt daarom van uitdagingen en vindt het leuk om met collega’s van andere disciplines binnen Brusche samen te werken.
Bij Brusche Process Technology denken we aan de toekomst van deze planeet, maar zeer zeker ook aan de toekomst van onze medewerkers. We zorgen ervoor dat je kunt groeien binnen je vak door vakgerichte opleidingen aan te bieden. Daarnaast belonen we kwaliteit en inzet ook met groeimogelijkheden binnen de organisatie.

Onze actuele stages

Als je de uitdaging voor het realiseren van een duurzame wereld met ons aan wilt aangaan, kijk dan eens of een van onderstaande stages je aanspreekt. We komen graag met je in gesprek dus twijfel niet als een van de stages je aanspreekt en neem contact met ons op.
Brusche doet meer met je ambities
Stage Mechanical Engineer

HBO

Full time

Almelo

Brusche Process Technology op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in de procesindustrie. Onze ambitie? Het bieden van innovatieve oplossingen voor processen in de industrie met de focus op duurzaamheid. Ga jij samen met ons die uitdaging aan?

Brusche doet meer met je ambities
Stage Online marketing & Communicatie

MBO

Full time

Almelo

Ben jij als (online) marketing en communicatie topper in staat ons jong en dynamisch bedrijf een vliegende start te geven, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze ideeën en ambitie dienen vertaald te worden in een marketing strategie. Daarbij denken wij aan het door ontwikkelen van onze website, het beter zichtbaar worden op social media, echt alles passeert de revue. Help jij ons aan een ijzersterke (online) marketing strategie?

Hebben wij je interesse gewekt?
Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager,
via vacature@brusche.nl Vragen over deze vacature?
Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.