Stages Brusche Elektrotechniek

brusche_doetmeermetje-wit

STAGE BIJ BRUSCHE
ELEKTROTECHNIEK

Werken bij Brusche is werken bij een van de grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijven van Oost-Nederland. Zoek jij een mooie loopbaan in de elektrotechniek? Brusche maakt er werk van!

Bij Brusche werken meer dan 90 vakmensen in uiteenlopende banen binnen elektrotechniek, op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. Wij zijn SBB Erkend Leerbedrijf (voorheen Kenteq). We geloven in de jeugd én hun toekomst. Dus nodigen we je uit om je aan te melden voor een stage.
Bij Brusche Elektrotechniek werken meer dan 90 vakmensen in uiteenlopende banen binnen elektrotechniek,
op VMBO-, MBO- en HBO-niveau.
Van de installatie en automatisering van elektrotechnische systemen in kunststofindustrie en voedingsmiddelenindustrie, tot service & onderhoud bij fast-food restaurants, tot nieuwbouw van
onderwijs- en zorggerelateerde instellingen.

Onze actuele stages

Als je de uitdaging voor het realiseren van een duurzame wereld met ons aan wilt aangaan, kijk dan eens of een van onderstaande stages je aanspreekt. We komen graag met je in gesprek dus twijfel niet als een van de stages je aanspreekt en neem contact met ons op.

Innovatiehub Almelo

Wij zijn onderdeel van de Innovatiehub Almelo. In deze hub werken zeven Almelose bedrijven samen om stagiaires extra’s te bieden.

Als stagiair van Brusche volg je naast jouw stage het innovatieprogramma van de Innovatiehub. Hierbij wordt er een keer in de twee weken een activiteit georganiseerd dat varieert van bedrijfsbezoeken tot trainingen en workshops. Dit doe je samen met stagiaires van de andere hubbedrijven. De trainingen en workshops helpen bij jouw professionele ontwikkeling.

De Innovatiehub Almelo is de plek voor innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om een leerzame en uitdagende stage of afstudeeropdracht uit te voeren.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Calculatie
utiliteit

MBO

Full time

Almelo

Als stagiaire Calculatie krijg je bij Brusche een ‘kijkje in de keuken’, je krijgt de ruimte om te zien hoe de voorbereidingen van projecten verlopen, je krijgt inzicht in hoe calculaties tot stand komen en ondersteunt je collega’s op de afdeling. Een uitdagende stage waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer worden gewaardeerd.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Hardware Engineer

MBO

Full time

Almelo

Als stagiaire Hardware engineer krijg je ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je zorgt voor het ontwerpen en tekenen van besturingspanelen en faciliteert als werkvoorbereider de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang en tijdens het project te organiseren. Een uitdagende stage waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer worden gewaardeerd.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Software Engineer

HBO

Full time

Almelo

Als stagiaire Software engineer neem je bij Brusche een ‘kijkje in de keuken’ op onze industrie afdeling. Je zorgt voor en bedenkt softwareoplossingen voor PLC systemen en bedieningspanelen voor klant specifieke productielijnen. Een uitdagende stage waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer worden gewaardeerd.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Tekenaar Utiliteit

MBO

Full time

Almelo

Als stagiaire krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent onderdeel van het team en werkt samen met je collega’s aan diverse projecten. Je helpt mee projecten uit te werken in Autocad 2D of Revit 3D. Een uitdagende stage waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer worden gewaardeerd.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Werkvoorbereider Utiliteit

MBO

Full time

Almelo

Als stagiaire Werkvoorbereider neem je bij Brusche een ‘kijkje in de keuken’ van onze lopende projecten. Je bent er samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren, van planning tot uitvoering. Je ondersteunt jouw collega’s met alle voorkomende werkzaamheden bij onze projecten. Een uitdagende stage waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer worden gewaardeerd.

Brusche doet meer met je ambities
Stage Online marketing & Communicatie

MBO

Full time

Almelo

Ben jij als (online) marketing en communicatie topper in staat ons jong en dynamisch bedrijf een vliegende start te geven, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze ideeën en ambitie dienen vertaald te worden in een marketing strategie. Daarbij denken wij aan het door ontwikkelen van onze website, het beter zichtbaar worden op social media, echt alles passeert de revue. Help jij ons aan een ijzersterke (online) marketing strategie?

Hebben wij je interesse gewekt?
Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager,
via vacature@brusche.nl Vragen over deze vacature?
Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.