Vacature Project Engineer – PT

Brusche_Process_Technology_wit

WERKEN BIJ BRUSCHE
PROCESS TECHNOLOGY

Project Engineer

HBO

Full time

Almelo

Wil jij als Project Engineer werktuigbouwkunde bijdragen aan een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving? Dan zijn wij bij Brusche Process Technology op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in de procesindustrie. Onze ambitie? Het bieden van innovatieve oplossingen voor processen in de industrie met de focus op duurzaamheid. Ga jij samen met ons die uitdaging aan?

Brusche Process Technology - Pand en auto

Brusche Process Technology is een jong, vooruitstrevend en dynamisch bedrijf binnen de Brusche Groep. De unieke combinatie van Procestechniek en Industriële automatisering maakt ons tot een leverancier van totaal oplossingen. Bij Brusche Process Technology is er veel ruimte voor jouw mening en ideeën. Door de ruime kennis en ervaring van al onze collega’s dragen wij zorg voor een passende oplossing voor opdrachtgevers binnen de diverse marktsegmenten.

Dit zijn je werkzaamheden

Jij zorgt er voor dat alle disciplines binnen het project
op elkaar zijn afgestemd en soepel verlopen

Als Project Engineer Werktuigbouwkunde ben jij eindverantwoordelijk voor de diverse technische projecten die Brusche Process Technology uitvoert in de industrie. Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud, jij bent hét aanspreekpunt; van offerte tot oplevering van het project. Hierbij houd je nauw contact met opdrachtgevers en leveranciers, maar werk je ook intensief samen met je eigen collega’s. Samen met onze engineers, werkvoorbereiders en projectuitvoerders zorg jij dat alle disciplines binnen het project op elkaar afgestemd zijn en soepel verlopen.

Dit neem je mee

Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde MBO 4/HBO
In het bezit van rijbewijs B
In het bezit van VCA VOL
Je beschikt over uitstekende planning en organisatorische vaardigheden
Je bent communicatief sterk in woord den geschrift
Je bent zelfstandig, betrokken, klantgericht en je hebt een positieve collegiale instelling
Je bent representatief en oplossingsgericht
Veiligheid staat bovenaan in je prioriteitenlijstje

Ons aanbod aan jou

Brusche Process Technology doet meer met je!

Naast een plezierige, zeer betrokken en informele werksfeer bieden wij je een job met maximale innovatie en uitdaging. Wij ontwikkelen samen! Brusche Process Technology stimuleert je het beste uit jezelf te halen en we bieden je de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Brusche doet meer met je ambities
Hebben wij je
interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager, via werken@brusche.nl
Vragen over deze vacature? Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.