Vacature Monteur Piping/ Mechanical – PT

Brusche_Process_Technology_wit

WERKEN BIJ BRUSCHE
PROCESS TECHNOLOGY

Monteur Piping/ Mechanical

MBO 3/4

Full time

Almelo

Wil jij als Monteur bijdragen aan een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving? Dan zijn wij bij Brusche Process Technology op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in de procesindustrie. Onze ambitie? Het bieden van innovatieve oplossingen voor processen in de industrie met de focus op duurzaamheid. Ga jij samen met ons die uitdaging aan?

Brusche Process Technology - Pand en auto

Brusche Process Technology is een jong, vooruitstrevend en dynamisch bedrijf binnen de Brusche Groep. De unieke combinatie van Procestechniek en Industriële automatisering maakt ons tot een leverancier van totaal oplossingen. Bij Brusche Process Technology is er veel ruimte voor jouw mening en ideeën. Door de ruime kennis en ervaring van al onze collega’s dragen wij zorg voor een passende oplossing voor opdrachtgevers binnen de diverse marktsegmenten.

Dit zijn je werkzaamheden

Jij bent de vakspecialist die samen met onze collega’s ervoor zorgt dat alle werkzaamheden naar tevredenheid van de opdrachtgever worden afgerond.

Als Monteur Piping/ Mechanical ben jij werkzaam binnen de diverse uitdagende technische projecten die Brusche Process Technology uitvoert in de industrie. Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud, jij bent de vakspecialist die samen met onze collega’s ervoor zorgt dat alle werkzaamheden naar tevredenheid van de opdrachtgever worden afgerond. Je werkt vanaf tekeningen en schema’s van installaties en stemt (eventuele afwijkingen) zorgvuldig af met de leidinggevende. Je houdt je bezig met het inmeten, lassen en fitten van leidingwerk zowel RVS als Koolstofstaal. Naast het plaatsen en monteren van diverse soorten componenten ten behoeve van de installatie is het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend voor jou.

Dit neem je mee

Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde mbo 3/4
In het bezit van rijbewijs B(E)
In het bezit van VCA VOL
Indien je beschikt over een erkend MIG/TIG lasdiploma (NL) niveau 3 of 4 is dit een pré
Je bent communicatie vaardig en je kunt goed schakelen met collega’s
Je bent zelfstandig, daadkrachtig en betrokken en betrokken bij het werk
Je bent representatief en oplossingsgericht
Veiligheid staat bovenaan in je prioriteitenlijstje
Je bent klant- en kwaliteitsgericht

Ons aanbod aan jou

Brusche Process Technology doet meer met je!

Naast een plezierige, zeer betrokken en informele werksfeer bieden wij je een job met maximale innovatie en uitdaging. Wij ontwikkelen samen! Brusche Process Technology stimuleert je het beste uit jezelf te halen en we bieden je de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Brusche doet meer met je ambities
Hebben wij je
interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager, via werken@brusche.nl
Vragen over deze vacature? Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.