Jong Brusche aan het woord

Jong Brusch

COLLEGA’S AAN
HET WOORD

Jong Brusche aan het woord

Begin vorig jaar is Jong Brusche opgericht, dit is een groep voor jong personeel tot 31 jaar. Hiermee willen we zorgen dat jonge medewerkers betrokken blijven en zij voldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen binnen de organisatie. Inmiddels zijn er drie bijeenkomsten geweest en we hebben de smaak goed te pakken. Zo hebben we onder andere een escape room gedaan, een interactieve presentatie gekregen van topscheidsrechter Allard Lindhout, gebarbecued en een DISC-training gevolgd. Lees snel verder en kom erachter hoe onze collega’s de bijeenkomsten ervaren.

Mees begint: “Het is goed dat Jong Brusche opgericht is. Sommige collega’s zie je niet zoveel en hierdoor leer je ze beter kennen.” Tom, die tevens deel uitmaakt van de organisatie van Jong Brusche, vult aan: “Het is goed dat Brusche zich inzet voor de jeugd. Door de bijeenkomsten van Jong Brusche leer je ook mensen van de andere afdelingen beter kennen. Omdat je als monteur voornamelijk buiten de deur bent, zie je je collega’s van de andere afdelingen minder snel. Wanneer je ze dan toch spreekt bij Jong Brusche en de vrijdagmiddagborrels, spreek je elkaar ook sneller aan wanneer je ze tegenkomt in de gang.”

Kjeld is inmiddels bijna een halfjaar in dienst bij Brusche. Voordat hij bij ons in dienst kwam, heeft hij een dag meegelopen. Deze dag heeft hij afgesloten met een bijeenkomst van Jong Brusche. Kjeld vertelt: “De bijeenkomsten bestaan altijd uit een formeel en een informeel deel, deze combinatie werkt erg goed. Tijdens het formele deel kan je kennis verbreden, jezelf beter leren kennen en er is ruimte voor zelfreflectie. Het informele deel helpt juist weer om je collega’s beter te leren kennen. Het is belangrijk voor de teambuilding.”

Wil je ook werken bij een bedrijf die zich inzet voor de ontwikkeling van jong personeel? Klik op onderstaande knop voor onze actuele vacatures.