Interview projectleider

Logo_Brusche_stacked_diap

COLLEGA’S AAN
HET WOORD

Collega Rudi aan het woord

Als projectleider heeft Rudi gemiddeld 4 tot 5 projecten onder zich. Een van de projecten waarvoor hij momenteel aan het werk is, is Universiteit Twente.

Veel vrijheid in zijn functie, dat is een van de aspecten die Rudi’s werk zo leuk maakt. Inmiddels is Rudi al 6 jaar werkzaam bij Brusche. Als projectleider is hij verantwoordelijk voor diverse utiliteitsprojecten, zoals woonzorgcentra, bedrijfsgebouwen en onderwijsinstellingen: “De variatie in projecten is heel groot, eigenlijk doen we alles behalve woningbouw. Zo heeft elk project weer andere uitdagingen op het gebied van budget, planning en complexiteit.”

De klant staat centraal

Dat het bij Brusche om de tevredenheid van de klant gaat, motiveert Rudi weer bij elk project:
“Zo’n 85% van onze projecten zijn bij vaste relaties, hier staan wij dan ook voor. Het geeft voldoening wanneer een tevreden klant terug blijft komen. Wij sturen aan op een tevreden klant, de klant staat bij Brusche echt centraal.” Als projectleider ben je altijd aan dezelfde werkvoorbereider gekoppeld. “Wanneer je vastloopt in een project, is het fijn te kunnen sparren met de andere projectleiders en werkvoorbereiders.”

Projectleider met leerling monteur

Familiecultuur

Het zijn niet alleen de projecten die Rudi’s werk leuk maakt, het is ook het team en de familiecultuur die nog aanwezig is in het bedrijf. “Het is fijn dat Brusche nog echt een familiebedrijf is, er zijn geen drempels om bij mensen naar binnen te lopen en samen te werken aan oplossingen. De directie is dan ook erg betrokken bij de projecten. Daarnaast wordt er veel georganiseerd binnen Brusche, zo is voor ieder wat wils. Afgelopen zomer hebben we samen getraind voor een sportevenement, waar ik samen met mijn zoon aan mee heb gedaan.”

Ben jij ook op zoek naar een baan met veel variatie binnen een bedrijf waar de familiecultuur nog aanwezig is? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.