Interview leidinggevend monteur Alwin

Logo_Brusche_stacked_diap

COLLEGA’S AAN
HET WOORD

Collega Alwin aan het woord

Als leidinggevend monteur werkt Alwin samen met zijn team aan verschillende projecten. Op dit moment werkt Alwin aan een uitdagend project, waar hij verantwoordelijk is voor de volledige E-installatie van een laboratorium.

“Als leidinggevend monteur sta ik voortdurend in contact met zowel mijn team als de klant” begint Alwin. Geen werkdag is hetzelfde: “Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, het is vooral erg leuk om hier samen met het team oplossingen voor te bedenken. Ook krijgen we veel vrijheid om de planning zelf in te vullen.” Op dit moment werkt Alwin aan een uitdagend project, waar hij verantwoordelijk is voor de volledige E-installatie van een laboratorium. “Het is een zeer uitdagend project,” legt hij uit. “We hebben te maken met speciale drukomstandigheden omdat het zich in een cleanroom bevindt. Alles moet luchtdicht zijn, en zodra het plafond dichtzit, kunnen we er niet meer bij. Het is een leuke uitdaging waar ik met plezier aan werk.”

Betrokken

Naast zijn werkzaamheden als leidinggevend monteur is Alwin ook actief betrokken bij de learning community binnen Brusche Elektrotechniek. “Ik vind het leuk dat ik binnen Brusche betrokken word bij het verbeteren van interne processen,” zegt hij enthousiast. “Bij de learning community heb ik samen met een paar collega’s input gegeven om zo interne processen te verbeten. Dit plan hebben wij gepresenteerd aan het MT en we zijn nu bezig om het daadwerkelijk uit te rollen.”

RAL-7035

Afwisselende functie

“Onderdeel van mijn functie is leidinggeven aan collega-monteurs, leerlingen en stagiaires. Hierdoor heb ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden en het houdt mij scherp. Daarnaast heb ik direct contact met de klant en het bouwteam. Het is belangrijk om hierbij duidelijk te communiceren om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en aan alle verwachtingen voldoet.”

Ben jij ook op zoek naar een baan als leidinggevend monteur waarbij je baan echt betekenis heeft? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.