Ken jij een goede vakman/vakvrouw?

Logo_Brusche_stacked_diap

WERKEN BIJ BRUSCHE
ELEKTROTECHNIEK

Verdien 500 euro voor het aanbrengen van een nieuwe collega!

Ken jij een vakspecialist in de elektrotechniek die bij Brusche past? Een kennis, oud-collega, je buurman of buurvrouw, medestudent of je sportmaatje? Als jij ervoor zorgt dat hij of zij solliciteert, ontvang je een bonus van maar liefst 500 euro!

Hoe werkt het precies?

Iedereen mag een nieuwe collega aandragen. Hierbij maakt het niet uit of je wel of niet bij ons in dienst bent. De wervingsvergoeding bedraagt 500 euro netto. Dit betalen we uit in twee termijnen. De eerste termijn keren we uit als de kandidaat zijn of haar proeftijd succesvol heeft doorlopen. De tweede termijn krijg je na het verlengen van het eerste tijdelijke contract.

De voorwaarden

De regeling geldt niet voor mensen die al een vergoeding ontvangen voor het aanbrengen van kandidaten, zoals werving- en selectiebureaus en uitzendbureaus.
Stagiaires, uitzendkrachten, externe adviseurs, freelancers en gedetacheerden kunnen niet aangebracht worden.
Brusche bepaalt altijd zelf of de kandidaat aangenomen wordt.

Wat moet je doen?

Vul onderstaand formulier in en vermeld hierin welke kandidaat je aan wil dragen. Geef hierbij ook aan dat je in aanmerking wil komen voor de bonus. Het is belangrijk dat dit gebeurt voor de kandidaat zelf bij ons solliciteert. Vergeet niet de kandidaat te vertellen dat hij of zij in de sollicitatie jouw naam moet vermelden als aandrager. Na het invullen van het formulier sturen wij een leuke attentie op.