Recruiter

Logo_Brusche_stacked_diap

WERKEN BIJ BRUSCHE
ELEKTROTECHNIEK

Recruiter

MBO 4

24 uur

Almelo

Als recruiter bij Brusche ben je verantwoordelijk voor het werving- en onboarding-proces. Dat weet jij als geen ander!
Je gaat aansprekende vacatureteksten schrijven en bepaalt hiervoor de beste wervingsmethode. Je zoekt actief naar geschikte kandidaten via social media, vacature databases, scholen en alle andere mogelijkheden die er zijn, en je weet deze kandidaten te enthousiasmeren voor Brusche. Met jouw kennis van social media draag je bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van Brusche en je zet ons op de kaart als aantrekkelijke werkgever. Je begeleidt de nieuwe collega in de onboarding binnen Brusche. Ook maak je onderdeel uit van de HRM afdeling. Je ondersteunt je HRM collega’s als het nodig is, net zoals zij jou ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. We doen het samen!

Vind jij het een uitdaging om geschikte kandidaten te vinden en te enthousiasmeren om bij ons te komen werken?

Dit neem je mee

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting HRM en minimaal drie jaar relevante recruitment ervaring, liefst in een technische branche.
Je hebt aantoonbare ervaring met social media en het maken van aansprekende arbeidsmarktcommunicatie. Je durft out-of-the-box te denken om nieuwe wervingsmethodes te bepalen.
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en je weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Daarbij kun je goed overweg met Microsoft Office en social media platformen.
Verder beheers je de Nederlandse taal goed en ben je ongeveer 24 uur per week beschikbaar verdeeld over 3, 4 of 5 dagen.
Brusche doet meer met je ambities
Hebben wij je
interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en cv per mail naar Leonie Baan, HR manager, via werken@brusche.nl
Vragen over deze vacature? Mail deze naar bovenstaand adres of bel naar 0546 863 227.